AANDRIJVINGEN

REDUCTOREN & TANDWIELKASTEN

Yilmaz Reduktor motorreductoren met monoblock behuizing worden volledig in Europa geproduceerd.  Met een vermogensbereik van 0.12kW t/m 160kW voorzien van SKF lagering en Simrit sealing kan Yilmaz een zeer lange levensduur garanderen. 

TROMMELMOTOREN

Als de nummer één trommelmotor fabrikant van Turkije produceert Gesto Drum Motors hoogwaardige trommotoren voor alle type bandtransporteurs.

 Dankzij de jarenlange praktijkervaring, kennis en getalenteerd personeel produceert Gesto een uitzonderlijk hoge kwaliteit en een zeer divers leveringsprogramma van trommelmotoren.

Levertijd of een prijs nodig?

neem dan direct contact met ons op :   0495-844169

TRILMOTOREN

Kem-P trilmotoren  is opgericht in 1990 door een opsplitsing van twee bedrijven. Kem-P is zich volledig gaan toeleggen op de productie van elektrische en pneumatische trilmotoren.

Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn de kenmerken van dit bedrijf. 

ELEKTROMOTOREN

Yilmaz Redüktör heeft in 2011 besloten te investeren in een eigen productiefabriek voor elektromotoren. Meer flexibel, hogere kwaliteit en onafhankelijkheid waren de redenen om deze fabriek op te starten. Energieklasse IE2 & IE3 zijn standaard. 

Ander type of een alternatief nodig op een bestaande aandrijving?
Vraag het ons direct : 0495-844169

Voor elke manier van aandrijven werken wij alleen  direct met fabrikanten die aan onze kwaliteitseisen kunnen voldoen....
Patrick Stevens
 - SG Techniek BV
CONTACT
 
SG Techniek BV
Lagedijk 28
5705 BZ  -  HELMOND
tel . kantoor : 0495-844169
tel. direct : 06-12741999
info@sg-techniek.nl
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
Copyright © 2015 SG Techniek BV